FLAFJA MULTISOLUTIONS

Hoewel het actieve leven mooi is, is de tijd te kort voor particulieren en het midden- en kleinbedrijf (MKB). Om het beheer van activiteiten te vergemakkelijken, biedt FLAFJA MULTISOLUTIONS u volledige digitalisering en behoud van uw documenten in de digitale wereld van onze tijd.

Het bedrijf FLAFJA MULTISOLUTIONS kan voor u van grote waarde zijn. Het bespaart u tijd voor uw administraties en helpt u bij het opstarten van uw bedrijf als zelfstandige of onderneming. FLAFLA MULTISOLUTIONS helpt u ook bij uw administraties te beheren, de verbinding te maken met een Accountant en andere technische en praktische adviezen voor de effectieve ontwikkeling van uw bedrijf.

Het bedrijf biedt ook de volgende diensten: Transport en logistiek; Afdrukken van documenten; Bouwen van Websites; Coaching en Opleiding (Particulieren, zelfstandigen, MKB, enz.); Boekhouding; Ontmoetingsplaats; Reparatie van computers; Automatisering voor bedrijven en particulieren.

FLAFJA MULTISOLUTIONS werkt met vele betrouwbare en stabiele partners, waaronder UPS, DPD, UBER. En het bedrijf staat ook open voor andere partnerschappen die erop gericht zijn om jobs en andere winstgevende opportuniteiten te creëren.

Voor meer informatie, u kunt onze website blijven bezoeken of hier ons contacteren.

FLAFJA MULTISOLUTIONS

Rue Des Glands 30
1190  Bruxelles
  0032 23581553
 info@flafja.be

Openingstijden:

Vakantieperiode: Van 16/07/2019 t/m 03/09/2019

Maandag, Woensdag, Donderdag en Vrijdag: 09:00 – 17:00 uur
Disndag en Zaterdag: Per afspraak