ANDERE DIENSTEN

Onze andere diensten zijn:

Afdrukken van documenten;

Bouw van Website;

Schoolsanering en coaching van stagiairs voor studenten;

Coaching van zelfstandigen, individuen en werkzoekenden;

Secretariaat et Typen;

Vergaderzaal;

Automatisering voor particulieren en het MKB;

Service VPS : Virtual Private Server;

Computers reparatie;

Technische assistentie 24/24 en 7/7;

Archivering voor particulieren en het MKB;

Het verzenden en ontvangen van geld.

Documenten afdrukken

Wilt u een printer om uw documenten snel af te drukken of moet u visitekaartjes, posters, flyers, wenskaarten, brochures, ect … scannen, afdrukken of maken, FLAFJA MULTISOLUTIONS biedt u deze service aan.

Bekijk onze tarieven , en voor meer informatie, Contacteer ons

Bouw van Website

Als u de zichtbaarheid van uw bedrijf wilt vergroten 24/24 uur per dag, 7 /7 dagen per week wilt worden geraadpleegd, of uw verschillende klanten wilt ondersteunen, is het raadzaam om een website te hebben die perfect aan uw behoeften voldoet. 
FLAFJA MULTISOLUTIONS helpt u uw droom te verwezenlijken in de zichtbaarheid van uw bedrijf omdat het samenwerkt met webmasters die zeer ervaren en bekwaam zijn.

Bekijk onze tarieven , en voor meer informatie, Contacteer ons

Schoolsanering en coaching van stagiairs voor studenten

Schoolsanering en Trainee Coaching
School, huiswerk en schoolwerk zijn nuttig voor de toekomst van jongeren en de samenleving. Het organiseren en uitvoeren van huiswerk en andere schoolopdrachten kan echter stressvol zijn en een aantal van de problemen van ouders en hun jongeren onder de aandacht brengen.
Als u uw dochter of zoon niet kunt helpen met zijn huiswerk of schoolwerk, of als uw kind andere problemen heeft met het begrijpen van wetenschappelijke cursussen, dan bent u bij FLAFJA MULTISOLUTIONS op de juiste plek. We helpen ouders een coach te vinden voor schoolkinderen, studenten en studenten. Evenzo is voor studenten en studenten van de finalisten een coaching mogelijk om hen te helpen hun project van stage te realiseren en niet in gezelschap te betalen.

Bekijk onze tarieven , en voor meer informatie, Contacteer ons

Coaching van zelfstandigen, individuen en werkzoekenden

Tussen de droom van een project en zijn realisatie, zijn er paden en uitdagingen om te overwinnen, inclusief de definitie van het project, doelstellingen; menselijke en materiële middelen en de methodologie te volgen . Dit helpt om strategische en efficiënte doelen te bereiken.
Voor dit doel helpt het bedrijf FLAFJA MULTISOLUTIONS, met zijn partners, tegen concurrerende prijzen de zelfstandigen, individuen en werkzoekenden met projecten van opleiding, begeleiding en / of onbetaalde stage. Dit is gericht op socioprofessionele projecten (opleiding, arbeidsbemiddeling, oprichting van een bedrijf, zelfstandige of freelancer etc.). Coaching is mogelijk bij FLAFJA MULTISOLUTIONS en haar partners.
NB: speciale voorwaarden tussen partnerschappen kunnen sommige individuen of gesubsidieerde werkzoekenden vrijstellen van betaling.

Bekijk onze tarieven , en voor meer informatie, Contacteer ons

Secretariaat en Typen

Als u uw teksten wilt laten typen (CV, brieven, documenten, boeken, TFE, memoires, scripties enz.) Of uw reeds getypte teksten wilt laten corrigeren, bent u bij FLAFJA MULTISOLUTIONS aan het juiste adres. U kunt ook onze andere services aanvragen, zoals afdrukken, scannen, archiveren en basistrainingen op de computer.

Bekijk onze tarieven , en voor meer informatie, Contacteer ons

Vergaderzaal

U wilt uw klanten en collega’s ontmoeten om te praten over de evolutie van uw bedrijf of bedrijf. Voor dit doel biedt FLAFJA MULTISOLUTIONS u een vergaderruimte (max. 15 plaatsen) om over uw activiteiten met uw gasten te kunnen praten.

Bekijk onze tarieven , en voor meer informatie, Contacteer ons

Automatisering voor particulieren en het MKB

Automatisering maakt deel uit van dagelijkse gewoonten, omdat we ons bewust zijn van de tijdsbesparingen die dit met zich meebrengt, maar ook van de specifieke impact op de productiviteit, prestaties en winstgevendheid van uw bedrijf.
Om succesvol te zijn in automatisering, moet men de juiste hardware kiezen, de juiste software, het personeel opleiden in het gebruik van de software als dit nodig is en het onderhoud van de apparatuur of onderhoud. Onderhoud moet door specialisten worden uitgevoerd, want in geval van een storing, bel je gewoon voor online-hulp of de gespecialiseerde technicus komt naar je toe. Dit is van toepassing op personen die hun systemen willen automatiseren. Neem voor meer informatie contact met ons op via onze website of via de telefoon.

Bekijk onze tarieven , en voor meer informatie, Contacteer ons

Virtual Private Server

Wil je overal toegang krijgen tot je documenten, heb je overal een internetverbinding? Dankzij VPS kunt u uw droom waarmaken. VPS helpt u om uw privéserver in de cloud te hebben. U kunt uw privéserver installeren en verbinden met de cloud, zodat u op elk gewenst moment toegang heeft tot uw documenten. Aarzel niet om ons te contacteren via de website of telefoon voor meer informatie.

Bekijk onze tarieven , en voor meer informatie, Contacteer ons

Reparatie van Computers

Uw pc of laptop is traag of start niet normaal, bel onze deskundige technici om uw pc te repareren of te onderhouden. Vraag voor meer informatie een offerte aan via onze website of kom naar kantoor voor meer informatie.

Bekijk onze tarieven , en voor meer informatie, Contacteer ons

Technische assistentie 24/24 en 7/

U hebt technische ondersteuning voor uw pc nodig of u heeft een probleem met uw computersysteem, vertrouw op onze experts door het formulier in te vullen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bekijk onze tarieven , en voor meer informatie, Contacteer ons

Archivering voor particulieren en het MKB

U wilt een ideale oplossing voor het scannen en beveiligen van uw papieren documenten, of neem contact met ons op via het formulier voor meer informatie.

Bekijk onze tarieven , en voor meer informatie, Contacteer ons

Geld Ontvangen of verzenden

FLAFJA MULTISOLUTIONS werkt samen met MoneyTrans en Western Union om geld over de hele wereld te ontvangen en te verzenden.
Voor meer informatie, Contacteer ons

 

 

 

 

 

 

FLAFJA MULTISOLUTIONS

Rue Des Glands 30
1190  Bruxelles
  0032 23581553
 info@flafja.be

Openingstijden:

Vakantieperiode: Van 16/07/2019 t/m 03/09/2019

Maandag, Woensdag, Donderdag en Vrijdag: 09:00 – 17:00 uur
Disndag en Zaterdag: Per afspraak