DIENSTEN

HOOFDDIENSTEN VAN FLAFJA MULTISOLUTIONS

De drie hoofddiensten voor het midden- en kleinbedrijf (MKB) en particulieren zijn: administratie, numerisatie of digitalisering van documenten en ten slotte boekhouding.

Administratie

Volgens uitgebreid onderzoek van Securex wordt aangetoond dat 4 van de 5 zelfstandigen hun werk te emotioneel zwaar vinden.

Daarnaast vond FLAFJA MULTISOLUTIONS dat zelfstandigen over het algemeen tijd nodig hebben voor hun gezondheid, hun gezin, om op vakantie te gaan en met vrienden en andere business mensen te communiceren.

Ze ontdekte dat Internet en sociale media een zeer belangrijke rol spelen in het dagelijkse leven. Mensen kunnen niets zonder hun smartphone, computer, tablet, etc. Dit is de belangrijkste evolutie van de afgelopen jaren.

Om deze redenen, probeert FLAFJA MULTISOLUTIONS u comfortabel te laten leven in deze digitale wereld voor een concurrerende prijs om:

  • Al uw documenten efficiënt en digitaal te verwerken en te bewaren;
  • Te voorkomen dat uw administratieve correspondentie vertraging oploopt;
  • U te herinneren snel facturen op tijd te betalen zonder administratiekosten;
  • U te verbinden met boekhouders of partners;
  • Documenten in orde te brengen (goede manier ze te bewaren om makkelijk te vinden);
  • Administratieve documenten te behandelen via telefoon of e-mail tenzij de aanwezigheid van de vertegenwoordiger van bedrijf of zelfstandige wordt aanvraagt. Maar u blijft altijd digitaal op de hoogte.

Hiermee worden uw correspondenties naar het adres van FLAFJA MULTISOLUTIONS verzonden en/of digitaal uitgewisseld.

Bekijk tarieven of voor meer informatie klik hier.

Numerisatie of digitalisering van documenten

FLAFJA MULTISOLUTIONS digitaliseert uw documenten, foto’s en analoge gegevens (video- en audiocassettes). De gedigitaliseerde documenten worden op computermedia (Computers, USB-sleutel, Laptop, tablet, etc.) bewaard. Het bedrijf kan hen behouden tegen een redelijk prijs op servers die u op afstand zult raadplegen. Dit behoudt uw herinneringen en vergemakkelijkt ook het behoud van uw administratieve en familiedocumenten.

Bekijk tarieven of voor meer informatie klik hier.

Boekhouding

De rol van een boekhouder is erg belangrijk bij het dagelijkse beheer van uw onderneming. Het zorgt ervoor dat uw bedrijf of KMO voldoet aan financiële, sociale en fiscale verplichtingen.
FLAFJA MULTISOLUTIONS helpt u bij het voorbereiden en verzenden van uw boekhoudingsdocumenten naar uw eigen boekhouder als u die hebt.
FLAFJA MULTISOLUTIONS biedt ook de mogelijkheid om uw boekhoudingsdocumenten te verwerken, omdat het bedrijf samenwerkt met zeer ervaren en zeer competente boekhouders die u in veel opzichten kunnen adviseren over de goede ontwikkeling van uw bedrijf.

Bekijk tarieven of voor meer informatie klik hier.

FLAFJA MULTISOLUTIONS

Rue Des Glands 30
1190  Bruxelles
  0032 23581553
 info@flafja.be

Openingstijden:

Vakantieperiode: Van 16/07/2019 t/m 03/09/2019

Maandag, Woensdag, Donderdag en Vrijdag: 09:00 – 17:00 uur
Disndag en Zaterdag: Per afspraak